Lezing/keynote hoogbegaafdheid incompany

Hoogbegaafdheid begrijpen, herkennen en begeleiden
Data in overleg en inhoud op maat
2500,- per lezing/keynote

Inhoud op maat

Een lezing of keynote over hoogbegaafdheid draagt bij aan het vergroten van draagvlak binnen een grote groep mensen. Voor scholen, zorginstanties en gemeenten is dit een ideaal middel om een inspirerende dag te starten. Tijdens een lezing krijgt u  een rijk aanbod aan informatie. Lezingen van het Landelijk Informatiecentrum Hoogbegaafdheid combineren theorie en praktijk, ons doel is om een inspirerende dag creëren met kennis en praktische handvatten waarmee mensen verder kunnen.  

Kosten: €2500,- | Omvang: Maximaal 3 lesuren. | Groepsgrootte: Maximaal 500 personen.

Digitaal aanvragen

U kunt , door het overzicht hieronder in te vullen, een lezing of keynote over hoogbegaafdheid aanvragen. Wij zullen zodra u de aanvraag bevestigt, zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Het aanvragen van een lezing is geheel vrijblijvend. Wij nemen altijd voorafgaand contact op om de wensen in detail te bespreken. Definitieve bevestiging volgt op een later moment. 

Uw gegevens

Lezingen/keynotes: maximaal 3 lesuren
Studie- en cursusdagen: minimaal 3 lesuren

Wat willen mensen weten?

Hoewel iedere doelgroep anders is, lopen veel mensen met specifieke vragen rond. In het onderstaande overzicht staan de meest voorkomende onderwerpen op lezingen. De onderstaande onderwerpen kunt u gebruiken als inspiratiebron voor uw lezing op maat. Als u hulp nodig heeft bij het opstellen van uw lezing, mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen (0174-294710). Samen gaan wij op zoek naar een passend aanbod voor uw doelgroep zodat zij een inspirerende dag beleven waar ze mee verder kunnen. 

Studiedag-lezing hoger onderwijs prestaties

Veelvoorkomende onderwerpen tijdens lezingen/keynotes:

– Wat is hoogbegaafdheid en hoe werkt het hoogbegaafde brein?
– Hoe herken je hoogbegaafdheid?
– Waarom is differentiatie noodzakelijk?
– Welke begeleiding hebben hoogbegaafde kinderen nodig?
– Hoe herken en remedieer je onderpresteren?